100% Argánolaj (John Masters Organics)

A kozmetikum alapja egy összetevő & ndash; 100% arganolaj további anyagok nélkül. A diófélék illata enyhe növényi jegyzet. Ez a telítetlen zsírsavak és vitaminok gazdag forrása. Finom színe van és könnyű állaga gyorsan felszívódik. 100% -os arganolaj John Masters Organics többdimenziós lépéseket tesz lehetővé.

Ideális a sérült és gyenge hajra, valamint a hajra, melyen az öregedés első jelei jelentkeznek.

Előnyök

Hátrányok

  • főösszetevője az – értékes argánolaj
  • light könnyű és gyorsan felszívódó formula
  • komplex hatás
  • pontos pipetta
  • üveg palack
  • magas ár
  • rövid eltarthatósági idő

RÉSZLETES LEÍRÁS:

A tiszta argánolaj értékes anyag, amelyet a marokkói nők évek óta használnak. Az Argan olaj Marokkóból származik, és a John Masters Organics úgy döntött, hogy ezt az összetevőt használja a kozmetikumban. A márka atermészettel összhangbanpróbálja létrehozni a kozmetikumot, ami visszatükröződik a termékek minőségén. A 100% Argan Oil John Masters erre kitünő példa.

Nincs értelme részletezni a terméket. A neve is kimondja – kizárólag tiszta arganolajat tartalmaz. Ez azonban nem hátrány. Végtére is, a kevesebb összetevőjű termékek gyakran sokkal jobbak. Túl sok anyag csak kárt okozhat. Az egyszerű és természetes kozmetikumok is értékesek.

Mit tartalmaz a John Masters olaj?

  • john-masters-organicstermészetes argánolaj (exkluzív)

A kizárólag Marokkó folyékony aranyán alapuló formula, ndash; Argania faolaj, a kozmetikum nagyszerű elemét képezi. Ez azt jelenti, hogy a John Masters Organics 100% Argan Oil hajra, testen, arcon vagy körmökön is alkalmazható. Azonban most hajolajokat hasonlítunk össze, ezért ezekre összpontosulunk. Az argánolaj az egyik legjobb természetes termék, amelyet a hajápolásban használnak.

100% Argan Oil John Masters Organics egyösszetett kozmetikum az argánolaj tulajdonságainak köszönhetően. erős hidratálást, regenerálást és védő hatást biztosítanak. A John Masters Argan Oil a hajat lágyabbá és rugalmasabbá teszi, valamint gátolja az öregedési folyamatokat, így a hajszálak egészségesek és erősek maradnak.

A John Masters Organics 100% Argan Oil olajt egy sötét üvegpalackban tárolják, amely védi a természetes anyagot a fény káros hatásaitól. A kozmetikum tartósítószerektől mentes, ezért fontos a megfelelő tárolása. A terméket hat hónappal a megnyitás után fel kell használni. Más kozmetikumokhoz képest, nem tűnik hosszú időnek. A csomagolás nem igazán praktikus– a palack könnyen kiömölhet és eltörhet.

A formuláról is érdemes lenne pár szót említeni. A John Masters természetes argánolaj szalmaszínű és könnyű állagú , mivel a penetráló olajokhoz tartozik. Kis mennyiségre van szükség, hogy az egész hajat bevonjuk. A fekete pipettának köszönhetően az alkalmazás könnyebb, miközben a 100% -os Argan Oil John Masters & ndash; nagyon hatékony. Az illata szokatlan, ugyanis friss dióhéjraemlékeztet.