Super Gold Marula 100% (Pharmavitta)

A kozmetikum legfontosabb összetevője az“eltűnő olaj” – marula olaj. A kis kapacitás ellenére (30 ml) az üveg palackban lévő szalmaszínű olaj nagyon hosszú ideig tart. Ha rendszeresen alkalmazzuk kis mennyiségben, maximális hidratálást, javítást és megújulást biztosít. Nagy mennyiségű C és E vitamin, valamint antioxidánsokat tartalmaz, míg az olajsav rendkívüli felszívódóképességet biztosít a Pharmavitta M100 Super Gold Marula 100% terméknek.

Egyeseknek tetszik a csípős illata.

Előnyök

Hátrány

  • marula olaj alapanyagként
  • káros anyagok hiánya
  • azonnali felszívódás
  • könnyed állag
  • praktikus pumpa
  • szép fűszeres illat
  • üvegpalack
  • magas ár
  • kis mennyiség

RÉSZLETES LEÍRÁS:

A marula olajt, Afrika deli részén lévő bennszülöttek évek óta használták a testükön, arcukon és hajukon. Ezért nem kellene meglepődnünk azon, hogy a kozmetikai válallatok is ugyanezt használják. Különbség van azonban a termékhez hozzáadott olaj, és a tiszta marula olajon alapuló termék között. A Pharmavitta ilyen terméket dobott a piacra. És úgy tűnik, hogy sikeres.

Az összetevők nyílvánvalóak a kozmetikum nevéből eredendően. A Pharmavitta M100 Super Gold Marula 100% egy kiváló minőségűés felszívódó olajt tartalmaz– atermészetes marula olajt. Nincsenek további anyagok, tartósítószerek vagy szilikonok. A Pharmavitta gondoskodott arról, hogy az M100 Super Gold teljesen természetes összetevőket kínáljon.

Milyen összetevőket tartalmaz a Pharmavitta olaj?

  • Super Gold Marulatermészetes marulaolaj (kizárólag)

KÉtségtelenül jó, hogy a Pharmavitta Super Gold Marula 100% csak egy összetevővel bír. Ráadásul ez az összetevő nagyon érdekes tulajdonságokat kínál. Minden hajtípus számáramentséget jelent. A marula gyümölcséből kivont olaj négyszer annyi C vitaminnal rendelkezik, mint a narancs, sok E-vitaminban, olajsavban gazdag, illetve antioxidáns, ezért a Marula 100% tökéletesen működik a hajápolásban. A Pharmavitta M100 Super Gold jól felszívódik és következetesen – jó eredeményeket produkál.

A Super Gold Marula 100% olajt a bőrön lehet alkalmazni, akár smink alapozóként is. Milyen előnyökkel jár? A marula olaj mélyen hidratál, regenerál és javítja a rugalmasságot. Az antioxidáns hatás szintén kulcsfontosságú, mivel lelassítja a haj öregedését, pl. a hajhullás, törékenység, fakóság és őszülés miatt. A Pharmavitta marula olaj segítségével a haj selymes, sima és fényes , valamint kedvező hatással van a száraz és irritált fejbőrre.

A Pharmavitta M100 Super Gold formulája nagyon érdekes. A tiszta marulaolaj finom szalmaszínű , ami a tejes ampullának köszönhető. Az olaj állaga nagyon könnyű, ezért a Pharmavitta olaj jól felszívódik és nem terheli le a hajat. A 100% Marula érdekes aromát kínál. Az olaj illata fűszeres , viszont gyorsan elillan.

A csomagolás jó minőségű, de az üvegpalack problémás lehet és ndash; kiejtheti, amikor zsíros a keze. Az üveg elegáns és tökéletesen illeszkedik a kézbe. Hasznos pumpájának köszönhetően az alkalmazása akadálymentes. z olaj tökéletes felszívódásával kombinálva a pumpa növeli a termék hatékonyságát.